Jdi na obsah Jdi na menu
 


Indoor Track&field Vienna 2017

Výborné půlkařské výkony ve Vídni.
logo-viden.jpgV sobotu 28.1. proběhl ve vídeňské atletické hale tradiční mítink, kde se sjíždějí nejlepší půlkaři. Využili jsme opět možnosti startovat na velmi rychlé dráze, kde bylo úkolem si zaběhnout co nejlepší časy, které by nás směřovali k MČR. Tentokráte odjela nadějná mladá skupina našich běžců, kteří nezklamali a zaběhli vynikající výkony.

Propozice najdete v odkaze: http://www.trackandfieldvienna.com/

Výborné půlkařské výkony ve Vídni.
V sobotu 28.1. proběhl ve vídeňské atletické hale tradiční mítink, kde se sjíždějí nejlepší půlkaři. Využili jsme opět možnosti startovat na velmi rychlé dráze, kde bylo úkolem si zaběhnout co nejlepší časy, které by nás směřovali k MČR. Tentokráte odjela nadějná mladá skupina našich běžců, kteří nezklamali a zaběhli vynikající výkony.
Jakub Grégr běžel 2:05,48 PB a dostal se opět do čela republikových tabulek. Ondřej Lenhart překvapil i když měl dvakrát kolizi, zaběhl taktéž PB 2:11,08s a je v tabulkách na 9. místě. Víťa Charvát výborně rozběhl závod, v podobných mezičasech jako Kuba, v závěru však zvolnil a výsledný čas byl 2:12,53 a taktéž osobák a Adam Janošík jako štrekař se snažil běžet s půlkaři a zaběhl 2:14,11 skoro o 10 sekund taktéž osobní rekord. Mezi dívkami Katrin Sásová běžela solidní závod který si odtáhla za 2:26,47s. Velmi pěkný výkon podala Maruška Kostelná 2:35,75 velký osobák. Až získá Maruška více zkušeností a závod rozběhne, tak se budeme divit všichni. Terka Grégrová zaběhla po lyžáku velmi pěkných 2:37, 82 a dostala se na 6. místo celostátních tabulek mladších žákyň. Verča Janošíková, naše nadějná chodkyně, běžela velmi dobře a tempově do 600m bez závěrečného zrychlení za 2:40,32. Gratulujeme k pěkným výkonům našich mladých běžců. Výsledky: http://trackandfieldvienna.com/Files/Results/results2017.pdf