Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halové MČR 2020 dorostu a juniorů

Máme za sebou další MČR a to dorostu a juniorů, které proběhlo 15.-16.2. v ostravské atletické hale.

Více...

FOTO

Mistrovství bylo úspěšné i když jsme tentokrát žádnou medaili ve velké konkurenci nezískali a nenavázali na titul Emy Klimentové z minulého týdne. Vždyť na mistrovství padlo několik českých rekordů i rekordů mistrovství. Konkurence se nesmírně zvedá a hala je tak specifická svým tréninkem, že je čím dál těžší se vyrovnat soupeřům se zázemím.
Kuba Grégr startující na trati 800m juniorů bojovným výkonem v rozběhu postoupil v letošním nejlepším čase 1:57,60 do finále a v neděli bojoval ze všech sil a obsadil lichotivé sedmé místo v druhém nejlepším halovém čase roku 1:58,26.
Lidka Hřebíčková ve finále na trati 1500m měla těžký závod a běžela velmi statečně na sedmém místě. V závěrečné třístovce se jí podařilo zrychlit a vybojovala celkově nádherné šesté místo v osobním rekordu 4:52,81.
Štafeta šternberských dorostenek 4x200m neměla jednoduchý úkol ale holky běžely bojovně v sestavě Černocká, Hřebíčková, Grégrová Tereza, Červená, která vybojovala celkově 12. místo v letošním nejlepším čase 1:50,96.
Všem gratuluji a děkuji za reprezentaci klubu a města.