Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halové Mistrovství Moravy a Slezska 2020

Skvělé halové Mistrovství Moravy pro šternberské atlety.  Šternberská atletika získala celkem sedm medailí a z toho pět zlatých, čímž dosáhla jednoho z nejlepších výsledků v historii klubu.

V průběhu pololetních prázdnin a víkendu proběhlo v ostravské atletické hale třídenní Mistrovství Moravy a Slezska v atletice mladšího a staršího žactva, dorostu, juniorů a dospělých, kde šternberská atletika získala sedm medailí a z toho pět zlatých, čímž dosáhla jednoho z nejlepších výsledků v historii klubu.
V kategorii starších žáků zvítězila Ema Klimentová v běhu na 1500m v čase 5:00,03, která je letošním lídrem českých žákovských tabulek na této trati. Zvítězil i Alois Hřebíček na trati 800m v čase 2:06,78, který je taktéž lídrem českých tabulek na trati 800m. Do třetice zvítězila i Kateřina Černocká ve skoku dalekém, výkonem 545cm a ta figuruje na krásné třetí pozici žákovských celostátních tabulek.
V kategorii dorostenek se Mistrní Moravy stala Lidka Hřebíčková na trati 1500m v osobním rekordu 4:57,57s, a zařadila se tímto časem na páté místo celostátních tabulek. Pátou zlatou medaili získala bojovným výkonem štafeta žen 4x200m ve složení L.Hřebíčková, M. Červená, T. Grégrová, T. Škodová časem 1:52,55s.
Další medaile přidal Jakub Grégr, bronzovou v běhu na 800m juniorů a stříbrnou medaili štafeta mužů 4x200m ve složení Sadil M., Grégr J., Sadil J., Hřebíček A.
Výborný výsledek přidala na trati 60m žen pátým místem Tereza Škodová.
Gratulujeme šternberským atletům a přejeme hodně zdaru v dalších soutěžích.