Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baráž o 1. ligu 2021

Naše družstva mužů i žen postoupila do bojů o postup do 1. ligy. V oslabených sestavách bojovali úspěšně - muži skončili 6., ženy 9. 

Ve Vítkovicích dnes proběh poslední letošní atletický závod družstev mužů a žen, jako baráž nejúspěšnějších klubů z 2. ligy na Moravě, kteří se utkali o postup do 1. ligy.
Šternberští muži celkově skončili na 6. místě v oslabené sestavě. S velkou bojovností významně reprezentovali a bodovali naši atleti zvláště ve vrzích a bězích. Družstvo táhli Ben Ďubek, Kuba Grégr a Dominik Košař. Pěkným bodovým přídělem se přidali i Lojza Hřebíček nebo Honza Holec. Na půlce předvedl výborný výkon a osobní rekord Šimon Spurný a kluci ve štafetě 4x100m a 4x400m - Jan Sadil, Jirka Tůma, Adam Janošík, Šimon Spurný. Družstvo žen, taktéž ve velmi oslabené sestavě, skončilo na 9. místě. Významně zabodovala ve skocích Nikola Pařilová, ve sprintech Miša Červená, v bězích Ema Klimentová a Kačka Černocká. Body přidala i krátká štafeta 4x100m
Eliškou Bundilovou, Kačkou Černockou, Mišou Červenou a Nikolou Pařilovou. Velmi krásný výsledek na 100m trati předvedla i Viola Gedeonová.
Gratulujeme
 
družstvům k reprezentaci klubu, města i kraje.