Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postup do baráže o 1. ligu

Atletická družstva mužů i žen po skvělém výkonu ve 3. kole v Šumperku postoupila do baráže o 1. ligu, která proběhne 4.9. na stadionu ve Vítkovicích.

FOTOGALERIE:

article preview
V minulých letech jsme měli cíl do 8. místa. Tentokrát jsme si řekli, že cílem je baráž, kde postupují 4 nejlepší družstva ze skupiny, a to se nám povedlo. V mužích s námi postupují Vítkovice, Třinec a Havířov, v ženách Vítkovice, Šumperk a Kopřivnice.
Skvělé výkony předvedli obzvláště vrhači a skokani a výborně jsme zabodovali tentokrát i ve sprintech či bězích. Družstva jsou vyváženě sestavena a úspěšně bodují snad ve všech disciplínách, včetně našich oblíbených štafet. Vítězství si připsali: Kateřina Černocká ve skoku vysokém, Benedikt Ďubek v kladivu, Dominik Košař v kouli, Ema Klimentová v běhu na 3000m, druhá místa vybojovali Kateřina Černocká v dálce a běhu na 400m př., Ben Ďubek v disku, Nikola Pařilová v trojskoku, Martin Sadil v běhu na 400m př., Tomáš Hedrych v dálce, Miša Červená v běhu na 100m a další pěkný příděl bodů získali za třetí místa Nikola Pařilová ve výšce, Dominik Košař v disku, Radka Uvizlová v běhu na 1500m, Alois Hřebíček v běhu na 800m, Pavla Spurná v kouli a Jan Holec v oštěpu. Další body přidaly štafety mužů za 2. místo ve složení Sadil Jan, Sadil Martin, Kuba Grégr a Lojza Hřebíček a dívky ve stejné štafetě skončily třetí ve složení Miša Červená, Ema Klimentová, Eliška Bundilová a Radka Uvizlová.
Gratulujeme týmům ke krásnému výsledku a přejeme hodně štěstí v baráži.