Jdi na obsah Jdi na menu
 


Atletický klub Šternberk

Předmětem činnosti občanského sdružení "AK Šternberk" je péče o všestranný rozvoj dětí a mládeže ve sportovním odvětví v různých podobách a na všech úrovních. Hlavní aktivity jsou vyvíjeny zejména v atletických soutěžích jednotlivců i družstev,  přespolní a silniční bězích, sportovní výchově dětí a mládeže s pravidelnou účastí na zájmově zaměřených akcích v celé ČR i v zahraničí. OS "AK Šternberk" pravidelně  pořádá a je pravidelně oslovován k pořadatelství sportovních akcí pro děti, mládež i širokou veřejnost se specializací k atletice, lyžování, sportu mentálně postižených  a sportu obecně.  Pořádáme pravidelně krajské přebory v krosu a veřejné soutěže nebo soutěže pro mentálně postižené na úrovni Mistrovství Moravy a Mistrovství České republiky. 
   Další činnost oddílu AK Šternberk je propagace a rozvoj sportovních akcí ve městě Šternberku a okolí ve spolupráci s ČSTV, ČAS, Městem Šternberk, školami a dalšími neziskovými organizacemi.
   V současné době oddíl eviduje 168 členů, kteří reprezentují atletický klub, město i kraj na různých stupních výkonnosti.
 
 
                           Obrazek

Atletická přípravka

 

Obrazek

Trénink přípravek tělocvična ZŠ Dr.Hrubého čtvrtek 17.00-18.00 hodin. Skupina Štěpánky Mikešové, děti 6-10 let.

Obrazek

Pořádáme i Dětské dny pro malé i velké pro seznámení s atletikou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář