Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréninky na dálku

V době vládních opatření není možné se setkávat na trénincích jako dřív. A tak nám nezbývá nic jiného, než připravovat tréninky pro naše nejmenší na dálku. Po výzvě s keškami nás čekají nové úkoly, kterých se mohou zúčastnit nejen naši nejmenší. Čtěte níže ...

Milí malí atleti a mílí rodičové,

vládní opatření nám nadále neumožňují, aby tréninky probíhaly tak, jak jsme zvyklí. A jelikož byla prosincová výzva přípravek v hledání kešek úspěšná, rozhodli jsme se dál pokračovat v netradičních trénincích na dálku.

Na každý týden pro Vás bude připraven nějaký úkol. Po jejich splnění nám napište zpětnou vazbu, jak Vám to šlo, připojte i nějakou fotografii jako důkaz, že jste jej splnili. Vše pošlete na e-mail soutezeaksternberk@seznam.cz . Plnění úkolů budeme evidovat každý týden zvlášť a naši členové, kteří budou mít splněno nejvíce výzev/týdnů, budou odměněni. Věříme, že Vás naše aktivity budou bavit. Zapojit se mohou nejen přípravky, ale také žactvo i starší (mohou si tak zpestřit své individuální tréninky a také si užít pohyb společně s rodinou).

Informace k jednotlivým úkolům budeme každý týden zasílat rodičům na e-mail. Pokud někomu z našich členů nechodí e-maily s informacemi od trenérek, napište na výše uvedený e-mail taktéž. Trenérky vše ověří a vyřeší. J Přejeme příjemnou zábavu a těšíme se na Vaše zprávy.