Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovci - 3. týden

Zde najdete pokyny na 3. netradiční trénink, tentokrát v lese :-). 

Milí atleti a rodiče,

máme pro Vás další, v pořadí třetí, „netradiční trénink“. Těší nás Vaše ohlasy na předchozí úkoly, zapojila se spousta rodin. Jsme rádi, že se Vám aktivity líbí a plní tak účel, proč jsme je připravili. Pokud ještě někdo nezačal, a chce se přidat, klidně může, aktivity budeme připravovat, dokud nebudeme moci zase opět trénovat. Fit stezku z minulého týdne budeme započítávat i tento týden. Připomínáme jen, že nám zprávu o absolvování posíláte na e-mail soutezeaksternberk@seznam.cz.

V tomto týdnu Vám nabízíme procházku v lese – Naučná stezka Prabába. Na tomto okruhu bude rozmístěno 7 informačních cedulí s medailonkem šternberských sportovců. Vašim úkolem bude napsat nám jména těchto sportovců a můžete přidat i informaci, která Vás překvapila, nebo kterou jste nevěděli J. Okruh měří cca 4 km.

Aby to pro Vaše děti bylo zajímavější, připravili jsme Vám plán trasy také v aplikaci mapy.cz. Odkaz na trasu najdete zde: https://mapy.cz/s/nubeluhebu  Stačí pak zvolit funkci navigovat a děti mohou jít podle navigace v telefonu. K použití map offline, které Vás bude navigovat i bez internetového připojení v telefonu, Vám návod popíšeme níže. V příloze také přikládáme foto, kudy trasa vede. Stezka bude k dispozici i v týdnu jarních prázdnin. Na tuto dobu novou aktivitu dávat nebudeme.

 

MAPY.CZ OFFLINE

1) Stáhněte si aplikaci mapy.cz

2) po vstupu do aplikace klikněte na ikonu v levém spodním rohu (tři vodorovné čáry) a zvolte možnost offline mapy – Česko – Olomoucký kraj a dejte stáhnout offline mapu pro Olomoucký kraj.

3) Poté si můžete spustit https://mapy.cz/s/nubeluhebu  – spustit v aplikaci mapy.cz – pro načtení potřebujete připojení k internetu. Trasu lze uložit – vyžaduje Váš email. Trasu po uložení najdete kdykoliv pod ikonou 3 vodorovných čar v aplikaci (možnosti – místa trasy).

4) Kvůli Covidu 19 se Vám automaticky zapne sdílení polohy, lze vypnout také v nastavení (3 vodorovné čárky).

 

Přejeme Vám příjemnou zábavu.

Tým trenérů AK Šternberk